MaeBloom


YOU ・MAE・ BLOOM ・ NOW
Manon Auguste Elena Beernink
Ik ben Manon, de oprichter van MaeBloom.
Een diep verlangen naar de perfecte vrouw zijn, de hoop op het mooiste leven. – De romanticus in mij is nooit gestopt met dromen.

Het is voorjaar en ik zit aan zee met dezelfde levensvragen die ik jaren geleden bij mij droeg. Er land een vogeltje voor mij. Rood met zwart, klein en fluff. Het kijkt me aan en vliegt dan weg. De tijd staat stil, maar ik ben ouder geworden. Alsof ik geen groei heb meegemaakt. Ik kijk verbaast om mij heen hoe iedereen met elkaar omgaat en observeer een samenleving waarin ik mij totaal niet op mijn gemak voel. Een lange tijd heb ik mij hier alleen in gevoeld, inmiddels weet ik dat er velen met mij zijn. Zoveel mensen hebben lichamelijke en/of mentale klachten, omdat we op een manier leven die niet bij ons past.

Een verandering in je leven begint bij jezelf en ik geloof dat kunst hierin een ondersteunende en helende factor kan zijn.
Ook al werkt de oude manier niet meer, het is doodeng om je eigen pad te kiezen en jouw waarheid te spreken, maar uit eigen ervaring weet ik dat daar het geluk ligt. Dat je daar kan uitbloeien tot de prachtige bloem die je bent.

MaeBloom is de plek waar jij door middel van kunst deze groei aan kunt gaan.

Een verandering in je leven begint bij jezelf en ik geloof dat kunst hierin een ondersteunende en helende factor kan zijn.

Workshops

Femme Fatale

Shop

Laat jezelf helen door kunst. Maak tijd voor jezelf en ga er op uit. Met een workshop van MaeBloom richt je de camera op jezelf.
YOU MAE BLOOM NOW!
Vind hier vele feministische kunst, boeken, podcasts en films.

Omring jezelf met rust en kalmte.
COMING SOON

MaeBloom

MAE BLOOM
About
Workshops
Femme Fatale
Shop
CONTACT
Stuur gerust een bericht naar
info@manonbeernink.nl
Copyright © 2023, Manon Beernink
Alle rechten voorbehouden.